31
Ιούλ
Νέα
22
Ιούν
Επαγγελματικές Τοστιέρες, τι πρέπει να γνωρίζετε
Οι επαγγελματικές τοστιέρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, σε αυτές με την κεραμική πλάκα και σε αυτές με πλάκα από μαντέμι. Οι κεραμικέ...
16
Ιούν
Ο κατάλληλος εξοπλισμός για να στήσετε ένα εστιατόριο
Εξοπλίζοντας έναν επαγγελματικό χώρο, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι σε αυτόν εντάσσονται οργανικά δύο διαφορετικές μονάδες, οι οπο...
16
Ιούν
Συμβουλές και tips για την ανακαίνιση της κουζίνας του εστιατορίου σας.
Ανακαινίζοντας μια κουζίνα εστιατορίου ακολουθούμε διαφορετικές οδηγίες και σχεδιασμούς από μια σπιτική κουζίνα. Η σπιτική κουζίνα οργα...