Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Χρειάζεται συντήρηση [ service] το ψυγείο?

Το ψυγείο επιβάλλεται να έχει καθαρό συμπυκνωτή . εάν είναι από πίσω μπορείτε να τον καθαρίσετε εσείς με ένα πινέλο και αέρα. Εάν είναι από κάτω[ συνήθως στα no frost] πρέπει να έρθει τεχνικός να το καθαρίσει , γιατί είναι σε εσοχή και θέλει άνοιγμα το καπάκι.

Χάλασαν τα λάστιχα του ψυγείου, αλλάζονται?

Τα λάστιχα των ψυγείων μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα και γρήγορα, με κόστος αρκετά μικρό.

Το ψυγείο έχει μειωμένη απόδοση.

Αν το ψυγείο δουλεύει και έχει μειωμένη απόδοση ελέγξτε αν ο συμπυκνωτής είναι βουλωμένος. Ο συμπυκνωτής είναι κάτω από το ψυγείο η πίσω από το ψυγείο. Αν είναι καθαρός ανεβάστε λίγο το θερμοστάτη. Αν δεν λύθηκε το πρόβλημα καλέστε τεχνικό.

Το ψυγείο δουλεύει και δεν αποδίδει [ψύχει]

Το ψυγείο αν δουλεύει και δεν ψύχει είτε είναι σε διαδικασία απόψυξης, είτε έχει βλάβη. Αποσυνδέστε και καλέστε εμάς για τυχός επιδιόρθωση του προβλήματος.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος καθαρισμού του ψυγείου μου;

Καθαρίστε το εσωτερικό του θαλάμου του ψυγείου και του καταψύκτη περίπου μία φορά το μήνα, για να αποτρέψετε τη συσσώρευση οσμών. Σκουπίστε αμέσως τους λεκέδες. Βγάλτε από την πρίζα ή απενεργοποιήστε το ψυγείο. Βγάλτε όλα τα αφαιρούμενα μέρη στο εσωτερικό, όπως ράφια, συρτάρια, κ.λπ. Πλύνετε με το χέρι, ξεπλύνετε και στεγνώστε καλά τα αφαιρούμενα μέρη και τις εσωτερικές επιφάνειες, χρησιμοποιώντας ένα καθαρό σφουγγάρι ή μαλακό πανί και ήπιο απορρυπαντικό σε ζεστό νερό. Μην χρησιμοποιείτε λειαντικά ή σκληρά καθαριστικά όπως σπρέι καθαρισμού παραθύρων, αποξεστικά καθαριστικά, εύφλεκτα υγρά, κεριά καθαρισμού, συμπυκνωμένα απορρυπαντικά, λευκαντικά ή καθαριστικά που περιέχουν προϊόντα πετρελαίου στα πλαστικά μέρη του εσωτερικού και τις εσωτερικές επενδύσεις ή τα λάστιχα της πόρτας. Μην χρησιμοποιείτε χαρτοπετσέτες, συρμάτινα σφουγγαράκια ή άλλα σκληρά εργαλεία καθαρισμού. Αυτά μπορεί να χαράξουν ή να προκαλέσουν ζημιά στα υλικά. Για την απομάκρυνση των οσμών, μπορείτε να πλύνετε τα εσωτερικά τοιχώματα με μίγμα ζεστού νερού και μαγειρικής σόδας (26 g έως .95 L (2 κ.σ. έως 1 qt) νερό). Πλύνετε τα ανοξείδωτα και τα βαμμένα μεταλλικά εξωτερικά με σφουγγάρι καθαρισμού ή απαλό πανί και ήπιο καθαριστικό σε ζεστό νερό. Μην χρησιμοποιείτε διαβρωτικά ή σκληρά καθαριστικά. Στεγνώστε καλά με ένα μαλακό πανί. Για πρόσθετη προστασία έναντι της φθοράς των βαμμένων μεταλλικών εξωτερικών, απλώστε κερί για συσκευές με ένα καθαρό, μαλακό πανί. Μην απλώνετε κερί στα πλαστικά μέρη.

Τι μπορώ να κάνω για να διατηρήσω το φαγητό σε μια διακοπή ρεύματος στον καταψύκτη;

Αν γίνει διακοπή ρεύματος, το χρονικό διάστημα που ο καταψύκτης παραμένει κρύος ποικίλλει. Ένας γεμάτος καταψύκτης παραμένει κρύος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από έναν μερικώς γεμάτο, και ένας καταψύκτης κρέατος παραμένει κρύος για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ένα καταψύκτη έτοιμων μαγειρεμένων γευμάτων. Για να διατηρηθεί η χαμηλή θερμοκρασία για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο διάστημα, κρατήστε την πόρτα κλειστή. Αν ο καταψύκτης δεν είναι γεμάτος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφημερίδα γύρω από το προϊόν ως μόνωση, αλλά θυμηθείτε να την αφαιρέσετε όταν επανέλθει το ρεύμα. Όταν επανέλθει το ρεύμα συνιστάται θερμά ο καθαρισμός του εσωτερικού του ψυγείου και του καταψύκτη.