Αναλαμβάνουμε αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας επιθυμείς μέσω των  ταχυμεταφορών (courier) που συνεργαζόμαστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να δηλώσεις την διεύθυνση αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σου.
Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το 
tilemis.gr καθημερινά (εκτός από Σαββατοκύριακα & αργίες) με 2 απλούς τρόπους:


 Με Ταχυμεταφορά – Courier (2-3 ημέρες) Τα έξοδα αποστολής με ταχυμεταφορά είναι 6,00 € για όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας του όγκου των προϊόντων, ή εάν η courier εντάσει την περιοχή αποστολής σε δυσπρόσιτη. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση.


 Με πρακτορείο μεταφορών (3-4 ημέρες και παράδοση στον χώρο σας)
Τα έξοδα αποστολής με πρακτορείο μεταφορών είναι 6,00€
 ελάχιστη χρέωση. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό εξαιτίας του όγκου των προϊόντων. Σε αυτήν την περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική ενημέρωση.
 
Με την άφιξη της παραγγελίας σας στο κατάστημα ταχυμεταφορών της περιοχής σας, θα λάβετε 
SMS στο κινητό σας με τα στοιχεία του καταστήματος όπου βρίσκεται η παραγγελία σας.

Για παραγγελίες άνω του ποσού των 300,00 ευρώ καθαρή αξία με αποστολή, δεν υπάρχει χρέωση μεταφορικών.

Μπορείτε επίσης να παραλάβετε την παραγγελία σας από το σημείο παραλαβής της εταιρείας μας Ελευθερίου Βενιζέλου 69, Μάλια Ηράκλειο Κρήτης, ΤΚ 70007 (Δευτέρα έως Σάββατο 09:00 – 14:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 09:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00). Στο ενδεχόμενο αυτό θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά από το τμήμα πωλήσεων της εταιρίας μας μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας.


 
Τμήμα Πωλήσεων
 tilemis.gr